Zenei tanulmányaimat a Rácz Aladár Zeneiskolában zongora szakon kezdtem Sipeky Annánál, majd 1995-ben ismerkedtem meg a cimbalommal Ráczné Jókó Ilona növendékeként. 1997-ben felvettek a Bartók Béla Konzervatóriumba Gerencsérné Szeverényi Ilona tanárnőhöz. 2005-ben diplomáztam cimbalom szakon a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Tanárképző Intézetében, 2014-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem cimbalomművész MA, 2015-ben pedig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem cimbalomtanári karán szereztem diplomát.

2004 óta tanítok a VII. kerületi Molnár Antal Zeneiskolában, 2014 óta a Bartók Béla Konzervatóriumban, 2018 őszétől pedig a Rácz Aladár Zeneiskolában. 2015-ben zsűritagként volt szerencsém részt venni a X. Országos Rácz Aladár Cimbalomversenyen.

2009-ben jelent meg az első önálló lemezem a Hungaroton kiadásában, Message címmel, melyen az ifjú generáció nekem írt szóló és kamaraművei szerepelnek. Érdeklődésem központjában a magyar kortárs zene népszerűsítése áll, így számtalan mű született a felkérésemre, melyeket igyekszem a koncertjeimen bemutatni. Rendszeresen hívnak külföldi és magyarországi koncertek előadójaként.

A képet készítette: Dobos Tamás